Foto Sabine Weisenburger

25.06.2020, 10:00 - 12:00
@Home

Process Mining with Celonis – the accelerator for digital transformation @Home

Digital Transformation is a key strategic priority for companies all around the world. But what is Transformation? And how is it already achieved today? The answer is hidden in business processes and made transparent by Process Mining.

This technology allows the user to reconstruct, analyze and improve business processes based on the log data stored in the IT system. It enables faster and more precise insights into companies and therefore better decisions towards customer experience, efficiency and cost reduction. The Celonis Process Mining technology is used by more than 150.000 process miners in over 600 countries and 20 industries worldwide. Along with Celonis employees from various departments you will discuss skills and challenges that are crucial to transform a customer’s business.

You will...
•    learn about process excellence as a key success factor for global businesses.
•    identify transformation potential using the innovative Celonis Intelligent Business Cloud.
•    experience various use cases from different industries.
•    solve a real-world challenge.

In this workshop you will get to know the real Celonis spirit.

Language: English

Target group

Students, PhD students and Alumni of the following study programmes:

• Electrical Engineering and Information Technology
  • Funktionaler und konstruktiver Ingenieurbau - Engineering Structures
  • Informatics
  • Mechanical Engineering
  • Mechanical Engineering International
  • Mechatronics and Information Technology
  • Mathematics
  • Physics
  • Technomathematics
  • Wirtschaftsmathematik
  • Wirtschaftsinformatik
  • Technische Volkswirtschaftslehre
  • Wirtschaftsingenieurwesen

Cancellation:

If you cannot participate the event, please make sure to cancel on time to ensure that others can take your space instead. To cancel please send an e-mail to christina wiesner∂kit edu.

Diese Veranstaltung ist Teil der Reihe Company Events
Tabea Ascherfeld (Process Mining Consultant); Pauline Zollver (Talent Sourcer)

Celonis
Tel: +49 721 608 – 45463
E-Mail:christina wiesnerCkv9∂kit edu
Alumni, Studierende
Anmeldung
Für diese Veranstaltung ist eine Anmeldung erforderlich. Sie können sich hier online anmelden.
Es liegen bereits so viele Anmeldungen vor, dass die vorgegebene Teilnehmerzahl überschritten ist. Bei einer Anmeldung erhalten Sie daher einen Platz auf der Warteliste und werden benachrichtigt, falls Teilnehmer absagen und Sie an der Veranstaltung teilnehmen können.
Zur Online-Anmeldung.

*Aktuelles zu Veranstaltungen

Aufgrund der aktuellen Entwicklungen rund um die Ausbreitung des Coronavirus haben wir uns nach sorgfältigem Abwägen für eine Absage der KIT-Karrieremesse vom 12. bis 14. Mai 2020 entschlossen.

Mit der Absage kommen wir den Empfehlungen der Gesundheitsämter und des Robert-Koch-Institutes ebenso nach, wie der Aufforderung unserer Dienstbehörde, dem Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst Baden-Württemberg, Veranstaltungen auf das unabwendbar notwendige Maß zu reduzieren.

Wir prüfen derzeit, ob dies weitere Veranstaltungen des Sommersemester betreffen könnte und bewerten mögliche Alternativen für die KIT-Karrieremesse und weitere Veranstaltungen und informieren Sie sobald wie möglich an dieser Stelle. Wir halten Sie auf dem Laufenden. Vielen Dank für Ihr Verständnis!