Veranstaltungen

Vortrag

Company Events: HUAWEI - --- DIESE VERANSTALTUNG ENTFÄLLT --- --- THIS EVENT IS CANCELLED ---

Donnerstag, 30. November 2017, 16:00-18:00
- VERANSTALTUNG ENTFÄLLT -
- THIS EVENT IS CANCELLED -

--- DIESE VERANSTALTUNG ENTFÄLLT ---  --- THIS EVENT IS CANCELLED ---

Huawei will give you an overview and show you how we see the Communication and IT world of the future, how we are designing and deploying future
proven networks already today and how we are enhancing innovation and future solutions in close co-operation with our customers in Germany.

Get informed how you become a part of us and help us to build a better connected world.

• Future ICT (Walter Haas, Germany CTO)
  • Seeds for the Future (Carsten Senz, Germany Public Relations Department Manager)
  • 2018 Graduate and Internship Program (Zhongyuan Runge, Recruitment Manager)
  • Workshop: How to present yourself

Zielgruppe:

englischsprachige/internationale Studierende des Wirtschaftsingenieurwesens, der Informationstechnik, Elektrotechnik und Informationswirtschaft

Die Anmeldung für dieses Event ist bis zum 28.11.2017 12:00 Uhr freigeschaltet.

Abmeldung:

Sollte es Ihnen nicht möglich sein an der Veranstaltung teilzunehmen, möchten wir Sie bitten - aus Fairness gegenüber Ihren Kommiliton*innen auf der Warteliste – uns per E-Mail (mirco.leinen9@kit.edu) abzusagen.

Diese Veranstaltung ist Teil der Reihe Company Events
Referent/in
Walter Haas (Germany CTO), Carsten Senz (Germany Public Relations Department Manager), Zhongyuan Runge (Recruitment Manager)

Huawei Technologies Co., Ltd
Veranstalter
Zielgruppe
Studierende
Teilnehmerzahl
38
Die Anmeldung ist nur zwischen 04.10.2017 08:00 Uhr und 28.11.2017 12:00 Uhr möglich.
Servicemenü